Aktiivinen avain AK-B40 Taustavalaistu näppäimistö

  24.04.2018

Taustavalaistu näppäimistö - teollisuuskäyttöön, sotilaallisiin sovelluksiin tai korkean teknologian harrastuksiin - ActiveKey-taustavalaistu näppäimistö on pitkäikäinen, tehokas tuote, jota voidaan käyttää vaikeimmissa ympäristöissä.

Vedenkestävä, likaa kestävä ja kestää käytön aikana -40º - + 70º C lämpötilaa (-55º - + 85ºC varastoinnissa), se on riittävän kestävä autojen, kuorma-autojen ja laivastovarojen käytössä ja kestää raskasta käyttöpaikkaa. Näppäimistö kestää niin kauan kuin ajoneuvoa käytetään.

ActiveKey: n väite, jonka mukaan AK-B40-PV-sarja on suunniteltu kestämään ikuisesti karkeissa ympäristöissä raskaan käytön aikana, ei ole tyhjäkäyntiä. LEDien käyttöikä on 200 000 tuntia - se tarkoittaa 22 vuotta jatkuvasti jäljellä!

Tämä kompakti teollinen USB-näppäimistö on rakennettu pitkäksi ajaksi. Mekaaniset avainkytkimet Gold Cross Point -yhteystietojen kanssa mitoitetaan 50 miljoonalla operaatiolla avaimena, ja niiden odotetaan kestävän yli vuosikymmenen jopa tavanomaisessa käytössä.

Kultainen ristipistokosketus on valmistettu kahdesta kapeasta kulta-seoksesta tai kultapäällystetystä osasta, jotka on järjestetty poikittain. Kosketus on taattu, nopeasti yhdestä pisteestä, lyhyet ponnahdusajat, alhainen kosketusvastus ja erittäin pieni hiominen. Konsepti on tunnettu sähkömekaanisen tekniikan alkuajoista lähtien, ja sen erinomainen kytkentätekniikka on osoitettu vuosien varrella.

Terveysympäristöjen, teollisuuskäyttöön ja liikenteen sovelluksiin - kuten rautatie-, meri- ja lentoliikenteen hallintaan - tämä näppäimistö on uskomattoman hyvä valinta, joka mahdollistaa tietojen syöttämisen märissä, kylmissä, kuumissa tai pimeissä tiloissa. Muita ympäristöjä ovat teollinen tietojenkäsittely, hoitohuoneet ja valvomo sekä lääketieteellisissä tilanteissa, joissa on tärkeää välttää häiritsevää potilasta, jolla on voimakas valaistus.

Teollisuutensa lisäksi taustavalaistu näppäimistö on myös tullut tyyliltään tietokonepelaajille ja freelance-työntekijöille, jotka työskentelevät myöhässä. Niiden käyttö alempiin kevyisiin istuntoihin voi tehdä pelaamista tai muuta mediaa ympäristöstä todella innostuneeksi, ja he ovat täydellisiä jaetuille tiloille, jos työskentelet jonkun toisen yrittäessä nukkua.

Vaikka näppäimistö on pienikokoinen ja painaa noin 940 g, siinä on täysikokoisia näppäimiä kuin työpöydällä, joten se on mukava käyttää pitkään. Tapilla varustetuilla kytkimillä on erinomainen käyttöikä - etäisyys jokaisen avaimen on kulje ennen sähkökytkemistä - 4 +/- 0,5 mm.

Mustat näppäimistöt, joissa on taustavalaistu legendo, - jokaisella näppäimellä on erillinen LED-valo - on kahdeksan tason kirkkauden säätö. Näppäimet ovat punaisia, matalalla virralla, kun taas LED-tilan merkkivalot - Caps Lock - ovat vihreät.

Nexus Components toimii vain toimittajien kanssa, jotka jakavat näkemyksemme ensimmäisen luokan palvelusta ja huippuosaamisesta. ActiveKey käyttää huipputeknologiaa erilaisten teollisuuskäyttöön tarkoitettujen laitteiden luomiseen. Patentit ovat vireillä tällä näppäimistöllä ainutlaatuisella 2 ammutulla ja sublimoitulla prosessilla.


Katso lisää ActivKey-tuotteista täältä

http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/ACTIVE-KEY